Fontos információk, Gyakran Ismételt Kérdések

Online oktatás

Tulajdonképpen minden ugyanúgy történik, mintha személyesen lennél jelen. Látod, hogy a tanár mit csinál, és ő is tud segíteni Neked, ha elakadnál, bele fog tudni nyúlni a munkádba a saját gépeden.
Az oktatáshoz szükséges programokat és feladatokat mi biztosítjuk Neked, ezt az oktatás kezdése előtt elküldjük és le tudod tölteni. A telepítésben segítünk, ha kell! A kommunikáció Skype-on történik.
Igen, online oktatásnál látod a tanár monitorját, mintha személyesen a kivetítő képét néznéd, és a tanár is bele tud nyúlni a Te gépedbe szükség esetén!
  • Megbízható internetkapcsolat
  • Mikrofon (laptopoknál nem kell különálló, ott alapból bele van építve)
  • Skype regisztráció
  • Minden más programot mi biztosítunk, ami szükséges!

  • Nem kötelező, de erősen javasolt: két monitor vagy 2 laptop használata. Az az ideális, ha az egyik monitoron/gépen látod, hogy a tanár mit és hogyan csinál, és a másik monitoron/gépen Te is csinálod a tanárral együtt. Így hatékony a képzés, tehát ez a javasolt módszer!

Programozás

Azért javasoljuk és oktatjuk a Python nyelvet az érettségire készüléskor, mert meggyőződésünk, hogy ez az egyik legjobban tanulható nyelv, könnyű az alapjainak elsajátítása.
Továbbá hosszútávon is hasznos, mert az egyik legkeresettebb nyelv jeleneleg, az élet számos területén a Python a meghatározó programozási nyelv.
Itt együtt mindent az alapoktól kezdve veszünk át, tehát semmilyen előképzettség nem szükséges!
Ellenben a házi feladatokat nagyon lelkiismeretesen és sok energiát ráfordítva kell megcsinálni, hogy tényleg magabiztosan menjen a programozás is!
Semmilyen problémát nem jelent (sőt hasznos), ha már tanultál programozni valamilyen nyelven! Itt együtt mindent az alapoktól kezdve veszünk át úgyis, tehát semmilyen előképzettség nem szükséges!

Fizetés

A fizetés átutalással és készpénzben is lehetséges. Az első alkalomkor adjuk az első számlát, ha átutalással fizetnél, azt sem kell előre, elég az első alkalom után rendezni!
Egyszerre általában 4 alkalmat szoktunk számlázni előre, de egyéni megbeszélés alapján ettől el lehet térni.

Hiányzások, pótlások, egyéni gyakorlások

Egyéni gyakorlást bármikor kérhetsz, amit közösen egyeztetett időpontban tudunk tartani.
Fontos, hogy a hiányzást az alkalom kezdése előtt legalább 24 órával jelezd a tanárodnak emailben, különben úgy kell számoljuk, mintha részt vettél volna az órán. Viszont, ha előre szólsz, akkor nem kell kifizetni az alkalmat.
Minden óra után az órai munka anyaga elérhető online formában, így láthatod, hogy mi volt a tananyag. Szükség esetén egyéni különórán tudod bepótolni a lemaradást.
Igen, minden további nélkül részt lehet venni 1-1 alkalmon online formában is, ha nem tudsz személyesen jönni! Mindenben segítünk, hogy az online óra is teljesen zökkenőmentes legyen!